Nella Kharisma - Sayang 2 - Chord Gitar Musikku

Nella Kharisma - Sayang 2



- +

Intro : 
F  C  Dm  Am
Bb  C  Dm

                Dm
Coba rungokno..
C                            Dm
..Tembang kangenku iki..
             Bb                C
Dewi asmoro tulung omongno
                  Dm
Aku isih ngenteni..

              Dm
Ombak segoro..
C                        Dm
...Kok sajak ngelingake..
                   Bb                 C
Nambahi kangenku soyo gedhi
                    Dm
Nganti kepati-pati

Reff :
                  F
Andaikan sayangku saiki
       C
isih ono neng kene
       Dm                         Am
Kita akan selalu memadu cinta
                  Bb                   C
Bungah ing atiku sedih ing atiku
                     Dm
Hanya dalam mimpi..

                  F
Rino lan wengi moto iki
             C
angel dieremake
                 Dm                    Am
Mung lam lamen esem lan manismu
                    Bb
Kapan kubertemu
                        C
Sak kedhiping moto
                 Dm
wis marem atiku..

Interlude : 
F  C  Dm  Am
Bb  C  Dm

                Dm
Coba rungokno..
C                            Dm
..Tembang kangenku iki..
             Bb                C
Dewi asmoro tulung omongno
                  Dm
Aku isih ngenteni..

              Dm
Ombak segoro..
C                        Dm
...Kok sajak ngelingake..
                   Bb                 C
Nambahi kangenku soyo gedhi
                    Dm
Nganti kepati-pati

Reff :
                  F
Andaikan sayangku saiki
       C
isih ono neng kene
       Dm                         Am
Kita akan selalu memadu cinta
                  Bb                   C
Bungah ing atiku sedih ing atiku
                     Dm
Hanya dalam mimpi..

                  F
Rino lan wengi moto iki
             C
angel dieremake
                 Dm                    Am
Mung lam lamen esem lan manismu
                    Bb
Kapan kubertemu
                        C
Sak kedhiping moto
                 Dm
wis marem atiku..

                  F
Andaikan sayangku saiki
       C
isih ono neng kene
       Dm                         Am
Kita akan selalu memadu cinta
                  Bb                   C
Bungah ing atiku sedih ing atiku
                     Dm
Hanya dalam mimpi..

                  F
Rino lan wengi moto iki
             C
angel dieremake
                 Dm                    Am
Mung lam lamen esem lan manismu
                    Bb
Kapan kubertemu
                        C
Sak kedhiping moto
                 Dm
wis marem atiku..

Outro : 
Dm

Chord Kunci Gitar Terkait :