Via Vallen - Dezpaijo (Despacito Remake) - Chord Gitar Musikku

Via Vallen - Dezpaijo (Despacito Remake)



- +

Intro : 
Am  F  C  G

Am                       F
jo opo kowe meng ngene terus
C                    G
 nganti anakmu ra keurus
Am                      F
jo gek tobato dolanan togel
C                        G
 timbang bojomu dadi mangkel..

Am                           F
jo ngerti uripmu kuwi wes susah
                          C
malah senengane golek masalah
                      G
mending saiki golek’o kerjo..

Am                         F
jo elingo kowe kuwi wong deso
                       C
dadi ra usah macak sok londo
    G
hoooho...

Reff :
Am
jo paijo ninggalke desone
           F
lungo ning kutho
                             C
modal bondo nekat 
            C    
nggo golek kerjo
         C   
mergo bojomu 
              G
butuh seneng pangen
ora mung digoyang

Am
jo paijo dadi wong ra nduwe
          F
pancen nelongso
                          C
mangkane sregepo lekmu ngedungo
           C    
ben ndang cepet 
               G    Am
mentas urip rekoso..

Am
anak butuh mangan
   F
paijo isone ngutang
   C
uripe sakno tenan
      G
meski akeh pancoban
Am
mugi Gusti Allah
    F
paringi kesabaran
          C
ben iso entuk 
           C
dalan sing padang
     G
lan iso kecukupan..

              Am
iki critane paijo 
             Am
sregep ning jogjakarto
               F
adoh adoh ning kuto 
            F
niate golek kerjo
            C
ketemu karo koncone 
             C
sing jenenge bambang
           G
konco soko deso 
               G
sing wis dadi juragan

          Am
akhire saiki paijo 
          Am
wis entuk gawean
            F
ra ketok kerjone 
            F
paijo bakulan utang
          C
alhamdulillah saiki 
            C
wis iso cukupan
            G
arep mangan paijo 
          G
wis ra usah ngutang

Interlude : 
Am  F  C  G
Am  F  C  G

Am                        F
paijo paijo dasare wong deso
senenange mangan telo
                  C
hobine mbribike rondo
          C                        G
opo isih kurang nduwe 
            G  
bojo sing sabar
sing iso nerimo kelakuanmu
            Am
sing kurang ajar
        Am     
paijo paijo cek 
              F
ndang kowe tobato
                                   C
nyuwuno ngapuro karo gusti 
          C
ingkang kuoso elingo sesuk 
nek kowe wis tuwo
 G
akehke sodakoh 
              G
selagi urip ning dunyo

Reff :
C  Bm  Am                              
     jo paijo ninggalke desone
           F
lungo ning kutho
                             C
modal bondo nekat 
          C
nggo golek kerjo
                          G
mergo bojomu butuh seneng pangen
ora mung digoyang

Am
jo paijo dadi wong ra nduwe
          F
pancen nelongso
                          C
mangkane sregepo lekmu ngedungo
            C 
ben ndang cepet 
               G    Am
mentas urip rekoso..

Am
anak butuh mangan
   F
paijo isone ngutang
   C
uripe sakno tenan
      G
meski akeh pancoban
Am
mugi Gusti Allah
    F
paringi kesabaran
          C
ben iso entuk 
           C
dalan sing padang
     G
lan iso kecukupan..
    Am
oh paijo.. 

Chord Kunci Gitar Terkait :