Via Vallen - Mbuka Jaitan - Chord Gitar Musikku -->

Via Vallen - Mbuka Jaitan



- +

Intro : 
Am  Dm  Am  Dm  Am
F  E  Am  E

Am       G      Am
tatu mbeset ati iki
        F                   Am
banyu moto deres mili ing pipi
Dm                   Am
..yen ngelingi lakon uripku iki
         E             Am  E
ra pisan pindo di loro ati..

   Am    G         Am
ambyar saiki wis ambyar
          F                   Am
janji tresno amung dadi kenangan
Dm              Am
..duduhono salahku iki opo
       E                   Am
kowe tego mentolo medotne tresno..

Intro : 
Dm  Am  E  Am

Reff :
 G          C
loro sewu dadi siji
 G          C
ning njero ati
G
kabeh tak lakoni
         C
njalukmu wis tak turuti
        E
tapi balesane
              Am
njerukno tatu ati..

Interlude : 
Dm  Am  Dm  E  Am  A
Dm  Am  E  Am

Reff :
 G          C
loro sewu dadi siji
 G          C
ning njero ati
G
kabeh tak lakoni
         C
njalukmu wis tak turuti
        E
tapi balesane
              Am
njerukno tatu ati..

 G          C
loro sewu dadi siji
 G          C
ning njero ati
G
kabeh tak lakoni
         C
njalukmu wis tak turuti
        E
tapi balesane
              Am
njerukno tatu ati..
        E
tapi balesane
               F  G  Am  Am
njerukno tatu ati..... 

Chord Kunci Gitar Terkait :