Via Vallen - Sayang - Chord Gitar Musikku -->

Via Vallen - Sayang



- +

Intro : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C

Reff :
   C                Em
Sayang….opo kowe krungu..
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
    F       G          Em      Am
sayang….nganti memutih ram..butku
   F      G          C
ra bakal luntur tresnoku..

Rap 1 :
C
 Wis tak coba ng'laleke 
             C
jenengmu soko atiku
Em
 sak tenane ra ngapusi 
          Em
isih tresno sliramu
Am
 duko puja neng ati 
          Am
nanging kowe ora reti
Em
 kowe sing tak wanti wanti, 
    Em       F   
malah jebul saiki 
                G  
kowe mblenjani janji
             Em   
jare sehidup semati 
                 Am
nanging opo bukti
                F 
kowe medot tresnoku 
                 G
demi wedokan liyo
             G 
yo wes ra popo 
                  C
Insya allah aku iso
C  G  Am
 li..  lo

Am                     Em
..Meh sambat kalih sinten
                F
yen sampun mekaten
    G        C
merana.. uripku..(oa oe)
    F            G
aku welasno kangmas…
    Em       Am
aku mesakno aku
        F
aku nangis nganti metu
        G
eluh getih putih..

Reff :
   C                Em
Sayang….opo kowe krungu..
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
    F       G          Em      Am
sayang….nganti memutih ram..butku
   F      G          C
ra bakal luntur tresnoku..

Rap 2 :
C
 Hari demi hari 
        C
uwis tak lewati
Em
 yen pancen dalane 
        Em
kudu kuwat ati
Am
 ibarate sego uwis dadi bubur
Em
 nanging tresno iki 
         Em
ora bakal luntur
F                G
 sak tenane aku iki 
            G
pancen tresno awakmu
Em             Am 
 ora ono liane…… 
                    F
sing iso dadi penggantimu
               G 
wis kanggo awakmu 
                   C
sing cocok neng atiku
                C           C  G   Am
nganti atiku njerit atimu 
         Am
ra bakal krungu

Am                     Em
..Meh sambat kalih sinten
                F
yen sampun mekaten
    G        C
merana.. uripku..(oa oe)
    F            G
aku welasno kangmas…
    Em       Am
aku mesakno aku
        F
aku nangis nganti metu
        G
eluh getih putih..

Reff :
   C                Em
Sayang….opo kowe krungu..
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
    F       G          Em      Am
sayang….nganti memutih ram..butku
   F      G          C
ra bakal luntur tresnoku..

Rap 3 :
C
 sayang opo krungu 
           C
tangise atiku
Em
 mengharap kowe bali 
       Em
neng jero ati iki
Am
 nganti rambutku putih 
           Am
nangis eluh dadi getih
Em
 mbok yo gek ndang bali 
          Em
nglakoni tresno suci
F                   G
 aku marang sliramu 
           G
jo ragu neng atiku
Em               Am
 aku ra iso ngapusi 
             Am
sak tenane neng ati
F                    G
 mung kanggo sliramu 
          G
cintamu tetap abadi
C                            C  G   Am
selamanya sampai akhir hayat ini

Am                     Em
..Meh sambat kalih sinten
                F
yen sampun mekaten
    G        C
merana.. uripku..(oa oe)
    F            G
aku welasno kangmas…
    Em       Am
aku mesakno aku
        F
aku nangis nganti metu
        G
eluh getih putih..

Reff :
   C                Em
Sayang….opo kowe krungu..
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
    F       G          Em      Am
sayang….nganti memutih ram..butku
   F      G          C
ra bakal luntur tresnoku..

C               F
Percoyo..opo pepujamu
     F         G        C
cintamu.. kan tetap abadi iiyeach....

Chord Kunci Gitar Terkait :