Via Vallen - Pokoke Kowe - Chord Gitar Musikku -->

Via Vallen - Pokoke Kowe



- +

Intro : 
D#  Gm  G#  A#
D#  G#m  Cm  D

  G       D
tresno suci..
         Em        Bm
sing manggon ning ati
 C            G
ora bakal tak ilangi
      Am         D
amung kanggo sliramu...

G       D
na..likane..
    Em        Bm
aku pisan ketemu
   C          G
kebacut manis esemmu
          Am          D
wes gumantung ning atiku..

     Em                 Bm
wong bagus ngertiyo rosoku
    C               D
yen aku tresno sliramu..huuu..

Reff :
    G             D
mangan mong karo telo
         Em        Bm
penting aku karo kowe
  C                 G
tuku lombok utang nyang tonggo
         Am        D
penting aku karo kowe..

 G              D
susah seneng aku terimo
         Em        Bm
penting aku karo kowe
 C           G
opo wae aku lilo
         Am        D
penting aku karo kowe..

Interlude : 
G  D  Em  Bm
C  G  Am  D
G  D  Em  Bm
C  G  Am  D

  G       D
tresno suci..
         Em        Bm
sing manggon ning ati
 C            G
ora bakal tak ilangi
      Am         D
amung kanggo sliramu...

G       D
na..likane..
    Em        Bm
aku pisan ketemu
   C          G
kebacut manis esemmu
          Am          D
wes gumantung ning atiku..

     Em                 Bm
wong bagus ngertiyo rosoku
    C               D
yen aku tresno sliramu..huuu..

Reff :
    G             D
mangan mong karo telo
         Em        Bm
penting aku karo kowe
  C                 G
tuku lombok utang nyang tonggo
         Am        D
penting aku karo kowe..

 G              D
susah seneng aku terimo
         Em        Bm
penting aku karo kowe
 C           G
opo wae aku lilo
         Am        D
penting aku karo kowe..

    G             D
mangan mong karo telo
         Em        Bm
penting aku karo kowe
  C                 G
tuku lombok utang nyang tonggo
         Am        D
penting aku karo kowe..

 G              D
susah seneng aku terimo
         Em        Bm
penting aku karo kowe
 C           G
opo wae aku lilo
         Am        D
penting aku karo kowe..

Outro : 
G  D  Em  Bm
C  G  Am  D  G

Chord Kunci Gitar Terkait :