Ndarboy Genk Feat Jessy Andra - Tibo Mburi - Chord Gitar Musikku

Ndarboy Genk Feat Jessy Andra - Tibo Mburi



- +

Intro : 
C  D  F  Fm  C

C               D
Aku dewean ning ndalan prapatan
    Fm                 C
sak wise kowe ngajak bubaran
C              D
senajan loro nanging 
           D
kudu tak terimo
  Fm          G           C
mugo wae sing apik nggo dewe..

F          G
Sak tenane atiku
   Em        Am
durung biso nerimo
  Dm           G          C
kowe gandeng karo uwong liyo..
F           G
kowe ora ngerasakke
     Em       Am
sing tak rasakke
             Bb
sing penting kowe bahagia
        G
aku gampang..

Reff :
       C    Dm       E     
Duh Gusti paringono 
   Am
aku kuat ati
  F        C
mugo mugo oleh ganti
     D         G
sing luwih gemati..
   C     Dm       E
elingo mugo kowe 
         Am
ora dadi gelo
   F           C  Am
mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G       C
tibone ning mburi..

Interlude : 
C  D  F  Fm
C  D  F  Fm  C

C                D
Mlaku nem wulan aku iseh dewean
   Fm                    C
krungu kabar kowe arep tunangan
C              D 
senajan loro nanging 
            D
kudu tak terimo
  Fm          G           C
mugo wae sing apik nggo kowe

F          G
Sak tenane atiku
   Em        Am
durung biso nerimo
  Dm           G          C
kowe gandeng karo uwong liyo..
F           G
kowe ora ngerasakke
     Em       Am
sing tak rasakke
             Bb
sing penting kowe bahagia
        G
aku gampang..

Reff :
       C    Dm       E     
Duh Gusti paringono 
   Am
aku kuat ati
  F        C
mugo mugo oleh ganti
     D         G
sing luwih gemati..
   C     Dm       E
elingo mugo kowe 
         Am
ora dadi gelo
   F           C  Am
mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G       C
tibone ning mburi..

Am         Em   F      C
Aku ngerti kowe ora gampang
  Dm          G        C
kadung suwe dewe bebarengan
Am            Em    F       C
nanging Gusti nduwe dalan liyo
  Dm        Em
kowe kudu lilo
  F           G          C  G
kowe kudu nerimo lan legowo..

Reff :
       C    Dm       E 
Duh Gusti paringono 
       Am
aku kuat ati
  F        C
mugo mugo oleh ganti
     D         G
sing luwih gemati..
   C     Dm       E  
elingo mugo kowe 
       Am
ora dadi gelo
   F           C  Am
mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G       C  G
tibone ning mburi..

       C    Dm       E   
Duh Gusti paringono 
     Am
aku kuat ati
  F        C
mugo mugo oleh ganti
     D         G
sing luwih gemati..
   C     Dm       E  
elingo mugo kowe 
       Am
ora dadi gelo
   F           C  Am
mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G       Am
tibone ning mburi..

  Dm        Em
kowe kudu lilo
  F           G          C
kowe kudu nerimo lan legowo.. 

Chord Kunci Gitar Terkait :