NDX A.K.A - Ora Popo - Chord Gitar Musikku

NDX A.K.A - Ora Popo



- +

Intro :
Am  D  G  Em
Am  D  G

   Am          D
Ikhlas ati iki
             G             Em
Yen kelingan kabeh janji
                Am
Tak eling - eling
             D              G
Nganti tekan sak iki

Rapp :
Am                       D
Pas pisanan ketemu
                            G
Terpesonanya aku
               Em
Delok'ke bola matamu
                               Am
seindah butiran salju
                                  D
Nanging kok malah piye
                                        G
Kok endinge malah ngene
               G
Tiwas uwes bebarengan
                                       G
Kasih tulusku tok prek'ke

Am                          D
Nanging aku iso opo
                            G
Isoku muni ra popo
                      Em
Snajan batin ngampet loro
                                  Em
Tresnoku tetep neng dodo

Am                               D
Mbok peka'o dek cah ayu
                                   G
Cintaku hanya padamu
                        G
Tak buktek'ke kabeh janji
                                        G
Ra bakal ninggal awakmu

Reff :
Am   C              D
Wes tak ikhlaske
             G                    Em
Sliramu kanggo awak'e..
           Am          Em  D
Rasane pengen mati
               G
Tok larani

Am      C         D
Kabeh tresnamu
           G                    Em
Sing iso gawe ngguyu
        Am          D
Senajan ati loro
               G
Ora popo

Rapp :
  Am               
Iki wes takdire
D                             
Kudu kelangan koe
G                  
Nangis yo nangis dewe
Em
Mergo koe sing nggawe
Am                E   D
Rosoku dadi tangis 
                            D          
Ngluwihi udan sing grimis
G
Kabeh kui tak tompo
                            G
Snajan akhire cidro

Am
Padang kerlip'e lintang
D
Jadi saksi dan sayang
G                                 
Esem manis tak bayang
Em
Dongaku ojo ilang

Am
Nanging iki kok bedo
D
Rasane dadi loro
G
Mbiyen kui tak kiro
                     G
Koe ro aku mulyo

Reff :
Am   C              D
Wes tak ikhlaske
             G                    Em
Sliramu kanggo awak'e..
           Am          Em  D
Rasane pengen mati
               G
Tok larani

Am      C         D
Kabeh tresnamu
           G                    Em
Sing iso gawe ngguyu
        Am          D
Senajan ati loro
               G
Ora popo

Rapp :
  Am
Mbok tinggalke ati iki
D
Mbok blenjani janji-janji
G
Opo koe ra ngerteni
Em
Rosoku yen tekan mati

Am
Ngampet loro tak rasak'ke
D
Kabeh tak ampete dewe
G
Mugo gusti ngapurani
                          G
Atiku sek tok larani

Am
Duh nimas seng neng atiku
D
Cintaku besar padamu
G                    Em
Bebarengan karo koe
                    Em
Roso ayem tak rasak'ke

Am
Nanging endi kabeh bukti
D                                G
Jare janji sampai mati
                         G
Tur yowes lah ra popo
                  G
Kudu kuat ngampet loro

Reff :
Am   C              D
Wes tak ikhlaske
             G                    Em
Sliramu kanggo awak'e..
           Am          Em  D
Rasane pengen mati
               G
Tok larani

Am      C         D
Kabeh tresnamu
           G                    Em
Sing iso gawe ngguyu
        Am          D
Senajan ati loro
               G
Ora popo

Am   C              D
Wes tak ikhlaske
             G                    Em
Sliramu kanggo awak'e..
           Am          Em  D
Rasane pengen mati
               G
Tok larani

Am      C         D
Kabeh tresnamu
           G                    Em
Sing iso gawe ngguyu
        Am          D
Senajan ati loro
               G
Ora popo

     Am   D
Ikhlas ati iki
           G              Em
Yen kelingan kabeh janji
               Am
Tak eling-eling
           D                  G
Nganti tekan sak iki

Chord Kunci Gitar Terkait :