K.R.Squad Feat Fitri Ananda - Kadung Kejeron - Chord Gitar Musikku

K.R.Squad Feat Fitri Ananda - Kadung Kejeron



- +

Intro : 
Am  Em  Dm
Am  E

  Am
Larane ati iki 
        Em
bola bali bok larani
        Dm                Dm7
Koe sing ngucap janji
              Am                  E/B
Koe sing wes mblenjani

            Am
Nanging tresno njero dhodho
                   Dm
Ra bakal iso ilang lungo
               E
mergo jeneng lan atimu
                 Am              A
tansah dadi isi dongaku

Reff :
       Dm                                   G
Aduh kangmas (Aduh kangmas)
                                           C
ket biyen ati ninggalke awakmu
        F                                Dm
Nanging roso iki wes ra ono
           E7                                  Am
Tresnaku nggu kowe ra biso di pokso

A7/C#         Dm
Sing tak jaluk...
     G                                      C
lalekno aku lan kabeh kenanganku
            F                                Dm
Ben aku ra inget kabeh salahku
                E                           Am
Wes takdire yen aku dudu jodohmu

Rapp :
Am                                                                
Remuk ati tak rasakke 
                                    Em
tresnomu kanggo awake
                                Em
Kowe gawe cidro aku tok tinggal dewe
Dm6                                     
Tanpo welas koe lungo 
                   Dm6
aku tok anggep opo
Am                             E/B     
Aku nangis koe ra kroso 
                             Am
tok kiro aku ra popo

                           Am
Aku ngerti rung koyo tok karepke
Dm6                                Dm7
Rung biso dadi wong lanang sik koyo liyane
    E                                
Eseh seneng gawe salah, 
                                   Am
eseh seneng nyepeleke
                        Am
Nanging tresno iki 
                                  E6
mung siji kanggo kowe

Reff :
       Dm                                   G
Aduh kangmas (Aduh kangmas)
                                           C
ket biyen ati ninggalke awakmu
        F                                Dm
Nanging roso iki wes ra ono
           E7                                  Am
Tresnaku nggu kowe ra biso di pokso

A7/C#         Dm
Sing tak jaluk...
     G                                      C
lalekno aku lan kabeh kenanganku
            F                                Dm
Ben aku ra inget kabeh salahku
                E                           Am
Wes takdire yen aku dudu jodohmu

Rapp :
Am
Sing tak ematke roso 
sing wes tak rampungi
             Em
Wes kebacut ning ati jenengmu 
ra iso di ganti
                     Dm
Tresno siki sing wes ke ukir
Wong mburi no ko getir
                  Am                               E
Ra iso piye-piye rasane marai kentir

               Am
Yen wes dadi takdirku 
kudu kelangan awakmu
              Dm
Kowe urip bebarengan 
karo pilihan atimu
E                Em  
Sing iso gawe kowe 
iso luweh seneng mulyo
  Am                     
Loro ati tak tompo 
     A7                          Em    Amaj7
mugo langgeng tekan tuo

     Fmaj7        Dm     G
Ra iso diganti... kabeh isi hati
               C
Ora gampang di ilangi, 
 F                      Bb
ka....dung kejeron
      E7                             Am
Aku tresno kowe tekan mati

Reff :
       Dm                                   G
Aduh kangmas (Aduh kangmas)
                                           C
ket biyen ati ninggalke awakmu
        F                                Dm
Nanging roso iki wes ra ono
           E7                                  Am
Tresnaku nggu kowe ra biso di pokso

A7/C#         Dm
Sing tak jaluk...
     G                                      C
lalekno aku lan kabeh kenanganku
            F                                Dm
Ben aku ra inget kabeh salahku
                E                           Am
Wes takdire yen aku dudu jodohmu

Chord Kunci Gitar Terkait :