Stress Royal - Tresno Saklawase - Chord Gitar Musikku

Stress Royal - Tresno Saklawase



- +

Intro :
C  D  Bm  Em 
C  D

Em                  D
kabeh wis tak tulis
C                     G
ning njero atiku
   Em                 D
kowe rasah nangis
              C                D
aku tresno ro sliramu

      Em                       D
Janji sing mbok nehke
            C                  G
kudu iso mbok tepati
                Em                     D
wong tua ku durung ngerti
               C                                     D
yen aku tresnone mung karo kowe

        C                   D
nek pancen dalane
               Bm             Em
kudu bakal tak lilake
            C
berusaha tak bukteke
                    D
yen tresnoku saklawase

Reff :
G  C                      A
Aku pancen sayang
       Bm             A  Em
ra ono sing liyane
                           D              Bm    G
bakal berusaha di nggo kowe

       C            A
mugo aku kuat
           Bm            Em
nglakoni kabeh iki
                         D                  Em   Bm
semoga bersama sampai mati

Rapp :
        Em
rosone kabeh muspro
         D
opo sing tak lakoni
         C
amergo uwong tuo
      G
ora iso ngerteni
        Em
tapi wes kadung teles
      D
udutku wes keperes
                C
mung di nggo golek coro
       D
rabine dadi nyoto

              Em
aku pancen wong susah
         D
kudune aku pasrah
       C
aku yo sadar diri
         G
pancen ra iso nguripi
              G
ojo ndelok saiki
        D
tapi lihatlah nanti
       C
aku tak akan berhenti
            D
karena kau cinta sejati

        C                   D
nek pancen dalane
               Bm             C
kudu bakal tak lilake
            C
berusaha tak bukteke
 Em             D
yen tresnoku saklawase

Reff :
    C                      D
Aku pancen sayang
       Bm                Em
ra ono sing liyane
                        D              Bm    G
bakal berusaha di nggo kowe

F#  C            A
mugo aku kuat
           Bm         A  Em
nglakoni kabeh iki
                         D                  Em   Bm
semoga bersama sampai mati

Rapp :
                Em
bapak wis tau matur
       D
rejeki wis diatur
              C
wis kadung tak tekati
               G
kowe bakal tak tenani
        Em
senajan wong tuamu
             D
pancen ora setuju
        C
aku ra bakal mundur
         D
bakal maju teratur

       E
dadi rasah kawatir
         D
kabeh wis dadi takdir
           C
tresno ra bakal salah
       G
aku ra bakal muntir
              Em
percoyo karo aku
        D
kita bakal bersatu
           C
modalku hanya satu
                D
aku sayang padamu

        C                   D
nek pancen dalane
               Bm             Em
kudu bakal tak lilake
            C
berusaha tak bukteke
                 D                  D7
yen tresnoku saklawase

Reff :
G  C                      D
Aku pancen sayang
 C  Bm                A  Em
ra ono sing liyane
                        D              Bm    G
bakal berusaha di nggo kowe

     C            A
mugo aku kuat
    Am  Bm           Em
nglakoni kabeh iki
                         D                  Em    D
semoga bersama sampai mati

    C                      D
Aku pancen sayang
     Bm                 Em
ra ono sing liyane
                        D              Bm    G
bakal berusaha di nggo kowe

     C            A
mugo aku kuat
          Bm           Em
nglakoni kabeh iki
                         D             Em    D
semoga bersama sampai mati

      C            Bm  D                Em     G
semoga bersama sampai mati

Chord Kunci Gitar Terkait :