Bang Boo - Iseh Tresno - Chord Gitar Musikku -->

Bang Boo - Iseh Tresno



- +

Intro : 
G  D  Em  C
G  D  Em  C

G
opo iseh ono
Em
roso tresno neng atimu
    Am       C       D
dinggo aku.. dinggo aku..

  G
jujur aku rong iso
Em
ngelalekke tresno seng mbiyen
  Am      C       D
tau ono.. neng atiku..

   Em 
ibarat nunggu udan
     Bm
ra terang - terang
      C
wes koyo atiku
       Cm        D
durung nandu aku seng nunggu..

Reff :
G        D        Em
aku iseh pengen bali..
D        C    D      G  D
pengen bali.. karo kowe..
G         D       Em
tak akoni angel lali..
D        C    D      G  D
iseh tresno.. karo kowe..

Interlude : 
G  D  Em  C
G  D  Em  C

G
opo iseh ono
Em
roso tresno neng atimu
    Am       C       D
dinggo aku.. dinggo aku..

  G
jujur aku rong iso
Em
ngelalekke tresno seng mbiyen
  Am      C       D
tau ono.. neng atiku..

   Em     
ibarat nunggu udan
     Bm
ra terang - terang
      C
wes koyo atiku
       Cm          D
durung nganggo aku seng nunggu..

Reff :
G        D        Em
aku iseh pengen bali..
D        C    D      G  D
pengen bali.. karo kowe..
G         D       Em
tak akoni angel lali..
D        C    D      G  D
iseh tresno.. karo kowe..

G        D        Em
aku iseh pengen bali..
D        C    D      G  D
pengen bali.. karo kowe..
G         D       Em
tak akoni angel lali..
D        C    D      G  D  G
iseh tresno.. karo kowe..

Chord Kunci Gitar Terkait :