Happy Asmara - Kakean Harapan - Chord Gitar Musikku -->

Happy Asmara - Kakean Harapan



- +

Intro : 
Am  F

Reff :
    Am                F
opo kurang anggonku sayang
      G               C
tresnomu saikine mblendrang
    F               Dm
aku mung terimo harapan
         E
yen ra gelem rabi
                  Am
yo wes monggo salaman..

      Am                   F
tiwas ngenteni janjimu ngambang
      G              C
amung sek kakean harapan
      F                Dm
tak golek sek ndang mantenan
           E           
kowe tak undang
           Am
iso melu jagongan..

Intro : 
Am  F  G  Am

Am                 G
 iki tresno saktenane
                  Am
uwes tak gawe tenanan
             Am                G
mergo tresno iki udu amung bajakan
                F
amung didol obralan
                    G
lan tresno pindah rono
                E
rene koyo kos-kosan..

Am              G
..nanging kahanane
                  Am
janjimu amung ngambang
Am                   G
kesel anggonku ngenteni
                     F
janji yen bakal mantenan
                        G
mending ngenteni bis timbang
             E
ngenteni harapan..

      Am        G        Am
ngenteni kowe kakean harapan
Am   G      F                    E
    yo wes mending saiki dada sayang..

Reff :
    Am                F
opo kurang anggonku sayang
      G               C
tresnomu saikine mblendrang
    F               Dm
aku mung terimo harapan
         E
yen ra gelem rabi
                  Am
yo wes monggo salaman..

      Am                   F
tiwas ngenteni janjimu ngambang
      G              C
amung sek kakean harapan
      F                Dm
tak golek sek ndang mantenan
           E              
kowe tak undang
           Am
iso melu jagongan..

Interlude : 
Am  F  G  Am

Am                 G
 iki tresno saktenane
                  Am
uwes tak gawe tenanan
             Am                G
mergo tresno iki udu amung bajakan
                F
amung didol obralan
                    G
lan tresno pindah rono
                E
rene koyo kos-kosan..

Am              G
..nanging kahanane
                  Am
janjimu amung ngambang
Am                   G
kesel anggonku ngenteni
                     F
janji yen bakal mantenan
                        G
mending ngenteni bis timbang
             E
ngenteni harapan..

      Am        G        Am
ngenteni kowe kakean harapan
Am   G       F                    E
    yo wes mending saiki dada sayang..

Reff :
    Am                F
opo kurang anggonku sayang
      G                    C
tresnomu saikine mblendrang
    F               Dm
aku mung terimo harapan
         E
yen ra gelem rabi
                  Am
yo wes monggo salaman..

      Am                   F
tiwas ngenteni janjimu ngambang
      G              C
amung sek kakean harapan
      F                Dm
tak golek sek ndang mantenan
           E              
kowe tak undang
           Am
iso melu jagongan..

Outro : 
Am

Chord Kunci Gitar Terkait :