Mala Agatha - Sorry I'm Sorry (Arlida Putri) - Chord Gitar Musikku

Mala Agatha - Sorry I'm Sorry (Arlida Putri)



- +

Intro : 
C

Reff :
    C              G
Rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
mengapa dulu aku kau cintai
         D              G
sekarang kau tinggal pergi

   C             G
Ibarat gurun radadi kali
         Am        Em
wes ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
pilih pergi timbang loro ati
          Dm        G      C
yen kon balen sorry i’m sorry

F         G          C  G/B  Am
...ra abot aku ninggalke   kowe
F        G       C        C
...mergo aku wes oleh gantine
F         G          C  G/B  Am
...ra abot aku ninggalke  kowe
Dm      Em
...ojo rumongso
F           G          C
...kowe sing gantheng dewe

    C        
Lanangan ra mung siji
       G
koe pergi golek ganti
   Am
timbang pikir ngengkleng
        Em
pikiran dadi sepaneng
 F
abang-abang lambe
        C
kowe ngomong sak penake
  F
terusno lakonmu
          G
tak golek dalanku dewe

    C
Kelakuanmu soyo kece
  G
bikin kesel gue
    Am
nggolek inspirasi
         Em
ra sah kakean atraksi
      F
manungso mung nglampahi
       C
Gusti Allah ngijabahi
  F
kowe karo aku
        G                C
ditakdirne pancen du jodone 

Intro: 
C  G  Am  Em
F  C  F  G

Reff :
    C              G
Rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
mengapa dulu aku kau cintai
         D              G
sekarang kau tinggal pergi

   C             G
Ibarat gurun radadi kali
         Am        Em
wes ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
pilih pergi timbang loro ati
          Dm        G      C
yen kon balen sorry i’m sorry

F         G          C  G/B  Am
...ra abot aku ninggalke   kowe
F        G       C        C
...mergo aku wes oleh gantine
F         G          C  G/B  Am
...ra abot aku ninggalke  kowe
Dm      Em
...ojo rumongso
F           G          C
...kowe sing gantheng dewe

    C        
Lanangan ra mung siji
       G
koe pergi golek ganti
   Am
timbang pikir ngengkleng
        Em
pikiran dadi sepaneng
 F
abang-abang lambe
        C
kowe ngomong sak penake
  F
terusno lakonmu
          G
tak golek dalanku dewe

    C
Kelakuanmu soyo kece
  G
bikin kesel gue
    Am
nggolek inspirasi
         Em
ra sah kakean atraksi
      F
manungso mung nglampahi
       C
Gusti Allah ngijabahi
  F
kowe karo aku
        G                C
ditakdirne pancen du jodone

Chord Kunci Gitar Terkait :