Pendhoza - Demi Kowe - Chord Gitar Musikku

Pendhoza - Demi Kowe



- +

Intro : 
Am  F  G  C  E
Am  F  G  C

C
Dek, aku bali
     Em
Arep nepati janji
    F       G           C
Tak jaluk, kowe ra ngapusi..
C
Lungaku wingi
      Em
Amung golek rejeki
    F              G         C
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff :
 Am                     F
Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       G                      C  E
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Am
Tresnaku ra bakal ilang
        F
Senajan adoh paranku
     G                    C
Setiaku karo kowe tekan matiku..

Slow Rap :
    Am
Aku lungo ra ngilang 
nanging mergo kahanan
    F
Aku ora ngapusi 
bakal tak perjuangkan
  C
Mikir masa depan 
karo golek modal
    G
Dinggo sesuk rabi 
duduk di pelaminan
        Am
Mugo gusti ngijabahi 
aku kowe dadi siji
      F
Bakal urip bebrayan 
ojo wedi kelangan
 C
Aku ning sandingmu 
ngancani uripmu
   G
Mergo yo mung kowe 
sing gawe seneng atiku

       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff :
 Am                     F
Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       G                      C  E
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Am
Tresnaku ra bakal ilang
        F
Senajan adoh paranku
     G                    C
Setiaku karo kowe tekan matiku..

Slow Rap :
          Am
Mergo tresno aku biso 
adoh paran njogo roso
F
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
      C
Saiki wis urip bareng 
susah seneng dilakoni
      G
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Am
Matur suwun wis gelem nompo aku
   F
Sampun percoyo karo janji janjiku
  C
Bakal tak jogo tekan ing patiku
    G
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff :
 Am                     F
Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       G                      C  E
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Am
Tresnaku ra bakal ilang
        F
Senajan adoh paranku
     G                    C
Setiaku karo kowe tekan matiku..

 Am                     F
Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       G                      C  E
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Am
Tresnaku ra bakal ilang
        F
Senajan adoh paranku
     G                    C
Setiaku karo kowe tekan matiku..
     G                    C    E  Am
Setiaku karo kowe tekan matiku uu.. 

Chord Kunci Gitar Terkait :