Didi Kempot - Wis Cukup - Chord Gitar Musikku

Didi Kempot - Wis Cukup



- +

Intro : 
G  Em  G  Em
G  Em  Am  D

G       Em
wis.. cukup 
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em     Am  D
gawe.. loro atiku..

G       Em
wis.. cukup
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em         Am  D
gawe.. nangis mripatku..
    Em    D     G
tak tompo.. ora popo..

Intro :
G  Em  Am  D

C     D          G    D    Em
  aku ra ngloro ati karo kowe
  Am           D          G
senadyan aku kerep mbok larakke..
C        D            G   D     Em
  mung siji wedi sing tak pikirake
 Am         D          G
aku ojo nganti di tinggalke..

Reff :
Am        D
..bebasan nangis
    G  D   Em
ora metu iluhku
  C            D      G
nangis nangisi roso tresnaku..

Am        D
..bebasan loro
         G    D   Em
wis suwe ra entuk jantu
    C        D             G
marine yen kowe ra ninggal aku..

G       Em
wis.. cukup 
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em     Am  D
gawe.. loro atiku..

G       Em
wis.. cukup
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em         Am  D
gawe.. nangis mripatku..
    Em    D     G
tak tompo.. ora popo..

Interlude : 
G  Em  Am  D
G  Em  Am  D
G

Reff :
Am        D
..bebasan nangis
    G  D   Em
ora metu iluhku
  C            D      G
nangis nangisi roso tresnaku..

Am        D
..bebasan loro
         G    D   Em
wis suwe ra entuk jantu
    C        D             G
marine yen kowe ra ninggal aku..

G       Em
wis.. cukup 
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em     Am  D
gawe.. loro atiku..

G       Em
wis.. cukup
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em         Am  D
gawe.. nangis mripatku..
    Em    D     G
tak tompo.. ora popo..

Outro : (5x) Fade Out
G  Em  Am  D

Chord Kunci Gitar Terkait :