Happy Asmara - Ngejur Ati - Chord Gitar Musikku

Happy Asmara - Ngejur Ati



- +

Intro : 
Am  Dm  G  C
F  Am  F  G  Am

Am       G 
opo ra kelingan
F        Am
nalikane pamitan
Am         G
pamit karo aku
F          Am
pamit karo anakmu..

Intro : 
Em  Am

Am       G
opo ra kelingan
F             Am
tangismu ning dodoku
Am       G
ibarat dadi gedung
F         Am
ra keno ditewu..

        Em             F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal nang luar negeri
        Em              F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                  Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Rap Featuring :
Dm
 janjimu palsu, ra keno digugu
Am
 tresnamu cidro, ra keno dijogo
E
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
Am
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

Dm
 ra eling aku, elingo anakmu
Am
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
E
 ora nduwe ati, iso nganti lali
Am
 jangan karena harta lupa segalanya..

Reff :
Dm 
cukup semene
G                C
 tresnamu mung semene
       E
sak uwise..
       F      G         Am
kowe sugih nduwe sembarange..

Intro : 
Am

Dm 
 jaluk pisahan
G              C
 kowe njaluk pisahan
       E   
tego tegone..
        F       G          Am
kowe ngejur ati dalam penantian..

Rap Featuring :
Dm
 janjimu palsu ra keno digugu
Am
 tresnamu cidro ra keno dijogo
E
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
Am
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

Dm
 ra eling aku, elingo anakmu
Am
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
F             G
 ora nduwe ati.. iso nganti lali
Am
 jangan karena harta lupa segalanya..

Am       G 
opo ra kelingan
F        Am
nalikane pamitan
Am         G
pamit karo aku
F          Am
pamit karo anakmu..

Am       G
opo ra kelingan
F             Am
tangismu ning dodoku
Am       G
ibarat dadi gedung
F         Am
ra keno ditewu..

        Em             F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal nang luar negeri
        Em              F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                  Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Rap Featuring :
Dm
 janjimu palsu, ra keno digugu
Am
 tresnamu cidro, ra keno dijogo
E
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
Am
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

Dm
 ra eling aku, elingo anakmu
Am
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
E
 ora nduwe ati, iso nganti lali
Am
 jangan karena harta lupa segalanya..

Reff :
Dm 
cukup semene
G                C
 tresnamu mung semene
       E
sak uwise..
       F      G         Am
kowe sugih nduwe sembarange..

Interlude : 
Am

Dm 
 jaluk pisahan
G              C
 kowe njaluk pisahan
       E   
tego tegone..
        F       G          Am
kowe ngejur ati dalam penantian..

Outro : 
Em  Am

Chord Kunci Gitar Terkait :